Foutmelding

Deprecated function: The each() function is deprecated. This message will be suppressed on further calls in _menu_load_objects() (regel 579 van /customers/a/1/1/gemudes.be/httpd.www/includes/menu.inc).

VZW GeMuDes is vanaf 2018 GeMuDes

GeMuDes werkt volledig met vrijwilligers en aanvaard met dank de praktische steun van onze gemeente. In 2014 kregen we extra ruimte, werd de electriciteitsinstallatie uitgebreid en heeft het gemeentepersoneel alle lokalen geschilderd. We opteren voor elk jaar diverse nieuwe tentoonstellingen in onze grootste zaal. De andere lokalen blijven in hun ingericht thema 'thuis in Destelbergen' en 'Destelbergen in de vroegste geschiedenis'.

Sedert eind 2017 is de 'vzw GezMuDes' ontbonden en is het museum GeMuDes een onderdeel van de gemeentediensten, gerund door vrijwilligers.

We blijven dus werken met vrijwilligers en kijken uit naar meer.
Ook u kan uw steentje bijdragen, we helpen u graag verder in ons museum.

Belangrijk: Alle materiële schenkingen worden eigendom van de gemeente Destelbergen, maar worden beheerd door GeMuDes. .... voor niet relevante zaken hebben we goeie contacten met andere heemkundige kringen, archieven en .... met andere vakgebieden of andere streken. Dus neem gerust contact met ons op en wij zorgen dat uw erf-stukken niet verloren gaat.

 

Laatste bewerking: 17 oktober 2018